BUY
25013
page-template-default,page,page-id-25013,wp-custom-logo,stockholm-core-2.3.2,select-theme-ver-9.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Schilderijen en foto’s
Alle schilderijen m.u.v. het werk met een rode stip ( SOLD) zijn te koop en/of te huur. Ook van de foto’s kunt u prints bestellen. Het zijn alle enkel originele werken, unieke kunstwerken voor een betaalbare prijs. Bij de foto’s beperkt de oplage zich altijd tot maximaal 3 prints. Denkt u aan een heel speciaal werk, in opdracht . . . neem gerust contact op!

Afbeelding boven ^ / drie schilderijen, olieverf op linnen, 3 x (100 x 80 cm) / 1425,- each

Paintings, photography
Interested? The way to purchase: mail for an available painting, drawing or print and mail will be returned to confirm or it’s available, also exchanging specifications, etc.

Galeries
Mijn schilderijen zijn regelmatig te bekijken in Kunstzaal Van Heijningen in Den Haag. Ook op de website van deze galerie kunt u werk en de vraagprijzen zien, en een afspraak maken om werk in Den Haag te bekijken. Voor informatie over openingstijden en beschikbaarheid: Kunstzaal Van Heijningen. Online verkoop ik verder werk via onlinegallery.art (links openen in een nieuw tabblad).

Atelier
Natuurlijk kunt u altijd een afspraak maken om werk te bekijken en/of een aankoop af te halen in mijn atelier in Tilburg/Nederland. Vooraf betalen is dan niet nodig, maar kan ter plekke, bij/met een koffie of frisje, via bijvoorbeeld een ’tikkie’.

Eerst zien?
Wilt u een schilderij aan de wand in de woonkamer, ontvangsthal of op kantoor? En bent u benieuwd hoe het werk bij u aan de muur tot zijn recht komt? Stuur mij dan een foto van de ruimte en u krijgt van mij een voorbeeld met het werk op de gewenste plek. Ik kan ook vrijblijvend langskomen (informeer even waar) voor een fysieke proefopstelling.

Contactformulier
Voor vragen e.a. kunt u contact opnemen en/of gebruik maken van het contactformulier en krijgt u vervolgens zo snel mogelijk een reactie! // Informatie over huur-koop: huurcontract.pdf.

IN DE (virtuele) ETALAGE

Rovertsche Heide, schilderij, olieverf op linnen, 70 x 50 cm, prijs 950,- / [+] Een erg mooi, kleiner schilderijtje voor de wandelaar, thuis als het echt slecht weer is 🙂

Voor de strandsportliefhebber, ‘strandzeilen’ /  Serie van drie schilderijen, olieverf op linnen / 80 x 60 cm  / prijs 2575,- – per stuk 1075,- // Zie ook SCHILDEREN/TEKENEN > Aan Zee II

Speciaal naar het strand voor de Ondergaande Zon, nu iedere dag . . . /  Schilderijen, olieverf op linnen / 160 x 120 cm  / prijs 2225,- // Zie ook SCHILDEREN/TEKENEN > Aan Zee II

Brexit /  Digitale fotoprint op papier op dibond-ondergrond / 800 x 1189 cm  / prijs 975,- // De foto was nog onderdeel van de Zomerexpo 2019 in Museum de Fundatie (1 van oplage 1/2 verkocht). Deze foto is het rechterdeel Brexit van het tweeluik Grexit – Brexit.

ADRES

Frankenlaan 131 5037 KG

T

+ 31 (0) 6 37 35 11 93

M

linli@home.nl

mailto:linli@home.nl