noise
22053
page-template-default,page,page-id-22053,wp-custom-logo,stockholm-core-2.4,select-theme-ver-9.7,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_menu_,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

#Figuratief vs abstract
Mijn (teken- en schilder)werk is realistisch, figuratief. Foto’s zijn soms meer abstract; met name architectuurfoto’s en hierbij de voorkeur voor c.q. interesse in uitsnede en detail, in compositie op het platte vlak.

#
Toch heb ik ook volledig abstract gewerkt, speciaal in de periode van ’86-’95 met procedureel werk (Computer Graphics) en beeldbewerking in PhotoShop. Als ‘tic’ moet je dan eigenlijk de vele foto’s van ‘vergane glorie’ in muren, gebouwen, op garagedeuren, … zien.

Warning: Attempt to read property "post_title" on null in /customers/b/5/d/louisvanderlinden.nl/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer/include/helpers/helpers.php on line 60 Warning: Attempt to read property "post_excerpt" on null in /customers/b/5/d/louisvanderlinden.nl/httpd.www/wp-content/themes/stockholm/vc_templates/vc_single_image.php on line 209

#Focus
Zonder het research karakter en de consequentie in tijd van de railway-series van Lothar Baumgarten* fotografeer ik ook graag ingenieurs techniek en architectuur.

* Diamond Frog, wall drawing 1989-1990 / Published on the occasion of the exhibition Lothar Baumgarten, Carbon. De Pont foundation of contemporary art, Tilburg NL 26.01.2002 – 09.06.2002.

#
Link naar Museum DE PONT >